Reserveerlijn: +31 (0)6 822 39 915

Al onze verhuisbussen rijden kilometer vrij!

Huurvoorwaarden

De bestuurder dient tenminste 21 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig (EU) rijbewijs (minstens 1 jaar oud). Van alle bestuurders dient het rijbewijs getoond te worden. Daarnaast is het zaak een adreslegitimatie te tonen. Dit is een bank- of giro afschrift van maximaal 2 maanden oud. Het huurcontract van de huurder is benodigd om te kunnen afrekenen. Verlengen van de huurperiode dient gemeld te worden aan Low Price Autoverhuur. Ook een eventuele overschrijding van de huurperiode is alleen mogelijk in overleg met Low Price.

Kilometers vrij
Bij Low Price Autoverhuur zijn alle gereden kilometers vrij. Geldt alleen voor de verhuisbussen. In tegenstelling tot tal van andere verhuurbedrijven. Bij Low Price Autoverhuur betaalt u de tijdsduur van uw huur en de verbruikte brandstof.

Met de huurauto dient u binnen Nederland te rijden. Buiten Nederland bent u namelijk niet verzekerd!

Eigen risico
Het eigen risico per schadegeval bedraagt 750 Euro. U kunt dit in overleg voor 10 Euro per dag verlagen naar 500 Euro. Eventueel gereden schade dient ten alle tijden te worden gemeld bij het terug brengen van het voertuig of tenminste binnen 48 uur na gebeurtenis te worden gemeld. Daarbij behoord het algemeen Europese schade formulier volledig te zijn ingevuld. Indien dit niet gebeurd wordt u later alsnog aansprakelijk gesteld voor de geleden schade.

Borgsom
De standaard borgsom bedraagt 750 Euro. Bij het verlagen van het eigen risico 500 Euro. Bij een huurperiode langer dan 3 dagen gaat de borg per extra gehuurde dag met 70 Euro omhoog. De borg kan bij ons alleen gepint worden. We accepteren géén cash.

Overzicht

 Niet verlaagd eigen risicoVerlaagd eigen risico*
Borg€ 750,-€ 500,-
Eigen risico€ 750,-€ 500,-
21 t/m 23 jaar€ 1000,-€ 800,-
* Verlagen eigen risico kost € 10 per dag.

Brandstofverbruik
U krijgt de auto met een minimale tankinhoud en levert de auto met dezelfde tankinhoud weer in. U dient dus direct te gaan tanken. Alleen de benodigde hoeveelheid diesel voor de door u te rijden afstand hoeft dus getankt te worden. Gemiddeld verbruik is ca. 1:10 (d.w.z. met 1 liter diesel kunt u gemiddeld 10 kilometer rijden). Te veel getankte diesel wordt niet vergoed!

** Vermelde prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.